SlumpGeneraterna | Om SlumpGeneraterna

Om Slumpgeneraterna.

Slumpgeneraterna är ett parti som är fullständigt obundet – av partipolitik, religion, ideologi, tidsanda, väder, vind, aktuell position, civilstånd och världsordningen i största allmänhet. Och naturligtvis det faktum att vi inte finns.

Eventuella likheter våra budskap har med övriga partiers är bokstavligt talat helt slumpmässiga. Och i huvudsak deras fel, förstås.

Våra valalaffischer blir till genom att kombinera slumpmässiga ord och bilder helt utan tanke. Ungefär som flera andra partier verkar jobba, helt enkelt (de partier som verkligen är partier, alltså).

Partiet (som inte är något parti alltså, jag tror jag nämnde det) startades en vecka innan riksdagssvalet 2018 av en Staffan Danielsson. Honom kan man hitta här. Om man nu skulle vilja det.

Det finns för övrigt sisådär 13 personer i Sverige som lystrar till det namnet. En av dem är centerpartistisk riksdagsman och finns här. Han står varken bakom sajten eller särskilt många av budskapen. Vad vi vet, i alla fall.

När kvaliteten på löftena hos alla partier är tveksam är det förstås kvantiteten som räknas. Och vi lovar att vi har betydligt fler löften än alla andra partier tillsammans. (Se där, ett löfte till!)

Tänk på det när du ställer dig i båset och tar fram ditt röstkort. Har du råd att inte chansa?